Design is not a luxury but a way of life

Για μας το design έχει να κάνει με τη δημιουργία μιας ιστορίας, που απορρέει από τις προσωπικές σας εμπειρίες.

Πιστεύουμε ότι πίσω από κάθε project είναι άνθρωποι, άνθρωποι με όνειρα και διαφορετικές εμπειρίες. Προσπαθούμε να προσεγγίσουμε κάθε project ξεχωριστά και να δημιουργήσουμε χώρους μοναδικούς που θα λένε τη δική σας ιστορία.

Σχεδιάζοντας μια κουζίνα, ένα χώρο γραφείων ή οποιοδήποτε άλλο χώρο με βάση τις δικές σας ανάγκες (personalised design) γίνεστε κομμάτι μιας πραγματικά μοναδικής εμπειρίας. Μια εμπειρία που πιστεύουμε ότι όλοι αξίζουν να ζήσουν!

THE PEOPLE

Γεια! Είμαι η Αγγελική, είμαι Aρχιτέκτονας και είμαι ο δημιουργός του SPANG. Σπούδασα αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο Πατρών αλλά έμαθα να βλέπω την αρχιτεκτονική λίγο διαφορετικά.

Για μένα η αρχιτεκτονική είναι η δημιουργία εσωτερικών χώρων που κάνουν τους ανθρώπους να τους αισθάνονται και όχι απλά να τους βλέπουν.

Έχω περάσει τα τελευταία έξι χρόνια δουλεύοντας από κοντά με πελάτες, επαναχεδιάζοντας τους αγαπημένους τους χώρους. Παράλληλα, δουλεύω συμβουλευτικά παρέχοντας τεχνικές πληροφορίες κατασκευής, βοηθώντας τους να κάνουν τις σωστές επιλογές υλικών κατασκευής και διακόσμησης.

“Ευχαριστούμε πολύ Αγγελική για την άψογη επεξεργασία μας! Ευχαριστούμε που μας άκουσες και αμέσως κατάλαβες αυτό που θέλαμε!!! Οι φρέσκες ιδέες σου με την φαντασία και την έμπνευση σου έκαναν πραγματικότητα αυτό που ονειρευόμασταν!!!”

Μαρία Γκαδόλου

“Αναθέσαμε στην Αγγελική να μας σχεδιάσει το καινούριο μας γραφείο. Μας κέρδισε από τα σχέδια. Είχε σχεδιάσει τα χρώματα της εταιρικής μας ταυτότητας σε όλο το γραφείο. Όλοι οι πελάτες μας ρωτούν πως το φτιάξαμε. Σε ευχαριστούμε Αγγελική.”

Σπύρος Καραμούζης Co - Founder,
Thewebster.gr

“Αγγελική η κουζίνας μας είναι ο αγαπημένος μας χώρος μέσα στο σπίτι! Μετέτρεψες το παλιό σπίτι της γιαγιάς μου, μέσα από τα σχέδια σου, σε ένα μοντέρνο χώρο για τη νέα μας οικογένεια. Η συνεργασίας μας ήταν άψογη και τα προϊόντα είναι αξιόπιστα και σε προσιτή τιμή.”

Βάσια Αντωνακοπούλου

“Είχαμε και εξακολουθούμε να έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία, τόσο σε επαγγελματικό όσο και φιλικό πια επίπεδο. Σε κάθε είδους αρχιτεκτονικό σχεδιασμό που έχω αναθέσει στην Αγγελική το αποτέλεσμα ήταν πάντα αυτό που επιθυμούσα. Είναι πάντα πρόθυμη, ευέλικτη και δεκτική στις απαιτήσεις του πελάτη, με άμεση εξυπηρέτηση.”

Ελένη Μπελεζάκη
Le Soma, pilates studio

“Το νέο μας κτίριο είναι σωστά κατασκευασμένο και το πιο σημαντικό βελτιώνει την ποιότητα ζωής για όλους τους χρήστες του. Είναι λειτουργικό και ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες μας. Είναι πρωτότυπο και ταυτόχρονα ισορροπημένο. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία της Αγγελικής Σπ. μας αποζημίωσε με το παραπάνω εκ του αποτελέσματος. Η άριστη γνώση και κατάρτισή της πάνω στο αντικείμενο δε μας αφήνει περιθώριο παρά να την προτείνουμε ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε θέλει να ανανεώσει, ανακατασκευάσει ή δημιουργήσει εκ νέου έναν χώρο.”

Μπάρλος Γιώργος
Barlos Ergon

“ Η συνεργασία με της Αγγελική ήταν μια φανταστική εμπειρία! Είναι ένα κορίτσι μοναδικό, πολύ έξυπνο και δημιουργικό, με ωραίες, φρέσκες ιδέες που προσαρμόζονται σε όλα τα γούστα και τις ηλικίες. Αγαπάει η δουλειά της και αυτό φαίνεται από τα σχέδια της, που είναι πάντα άψογα γιατί τα έχει δημιουργήσει ακούγοντας προσεκτικά τα θέλω σου, βάζοντας όμως και δικές της πινελιές. Δεν αρκείται μόνο σε μία μακέτα, φυσικά και θα σου έχει 2 3 επιλογές για να αποφασίσεις! Εννοείται πως η συνεργασία μας δεν έχει τελειώσει ακόμα, γιατί είμαστε μόνο στην αρχή. Σε ευχαριστώ για το υπέροχο μπάνιο που μου έφτιαξες και την φανταστική ντουλάπα-δωμάτιο, που κάθε κορίτσι ονειρεύεται. Είσαι η καλύτερη!”

Νίκη Καττέ

“Θα ήθελα να ευχαριστήσουμε την Αγγελική για την άψογη και πολυ άμεση εξυπηρέτηση της. Της αναθέσαμε να μας φτιάξει το μπάνιο μας και αμέσως κατάλαβε, από το πρωτο λεπτο, αυτό ακριβώς που θέλαμε. Είναι άριστη στην δουλειά της, έχοντας πολλές ιδέες για να σου προτείνει. Το επόμενο σχέδιο θα είναι η κουζίνα μας ανυπομονώ να δω τα σχέδια που θα μας ετοιμάσει!

Γωγώ Καλογήρου
Scroll to Top