Ο σχεδιασμός της κουζίνας σου γίνεται τώρα μία απλή διαδικασία!

Το να ανακαινίσεις ή να φτιάξεις εκ νέου μια κουζίνα μπορεί αρχικά να μοιάζει με δύσκολη και πολύπλοκη διαδικασία. Όταν όμως απευθυνθείς για τον σχεδιασμό της κουζίνας σου σε ένα εξειδικευμένο αρχιτεκτονικό γραφείο, θα καταλάβεις πόσο εύκολο κι ευχάριστο είναι! 

Σημασία έχει να βρεις τον κατάλληλο επαγγελματία με άρτια τεχνογνωσία και εμπειρία, ο οποίος θα σε καθοδηγήσει σωστά, έτσι ώστε να φτιάξεις την κουζίνα των ονείρων σου.

Το SPANG είναι ένα στούντιο αρχιτεκτονικής που δίνει έμφαση στον δημιουργικό σχεδιασμό της κουζίνας μέσα από μια σύγχρονη και ανανεωμένη προσέγγιση.

656F1BB8-8903-454B-8213-AF9C19AB6427 AF2F4444-C399-4508-B887-71D53354E2BC

Για εμάς η αρχιτεκτονική δεν έχει να κάνει με τη δημιουργία άψυχων κτιρίων, αλλά επικεντρώνεται στη δημιουργία χώρων που εμπνέουν τους ανθρώπους, τους γεννούν συναισθήματα, και μέσα σε αυτούς ζουν και σχεδιάζουν την καθημερινότητά τους όπως εκείνοι την ονειρεύονται. 

Σε αυτό το σημείο, να σου συστηθώ. Είμαι η Αγγελική και είμαι αρχιτέκτονας. Πάντα μου άρεσε να σχεδιάζω και να κάνω πραγματικότητα όσα έφτιαχνα με τη φαντασία μου. 

Κάπου μετά το τέλος των σπουδών μου, βρέθηκα να δουλεύω στην οικογενειακή μας επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα της οικοδομής. Εκεί, γνώρισα όλα τα υλικά από κοντά και έμαθα τον τρόπους για την καλύτερη εφαρμογή τους.

Συνέλεξα πολλές τεχνικές πληροφορίες για την κατασκευή, πράγμα που δεν είχα καταλάβει πόσο χρήσιμο θα μου φαινόταν λίγο αργότερα, όταν το δημιουργικό κομμάτι θα έμπαινε ξανά στη ζωή μου.

Τότε -9 χρόνια πριν- ήταν που ανακάλυψα τις κουζίνες και όλα άλλαξαν. 

Χάρη στο πάθος μου γι’ αυτό το αντικείμενο, κατάφερα να βρω έναν τρόπο με τον οποίο να προσφέρω μια μοναδική σχεδιαστική εμπειρία εντελώς ξεχωριστή από ό,τι προσφερόταν τόσα χρόνια από τα ανάλογα καταστήματα. 

Η κουζίνα -για μένα- σταμάτησε να αποτελεί μια 20λεπτη διαδικασία τοποθέτησης 5-6 ερμαρίων στη σειρά και έγινε μια ολόκληρη εμπειρία χώρου.

Άνοιξε επιτέλους μία συζήτηση για το πώς θέλει κάποιος να ζει μέσα σε αυτή τη κουζίνα. Πώς θέλει να κυλάει η καθημερινότητά του.

Από το πιο σύνθετο, δηλαδή να είναι λειτουργική για εκείνον και την οικογένειά του μέχρι το πιο απλό· πώς να ανεβάζει τις τέλειες selfie από τις μαγειρικές του δημιουργίες. Από το πώς να μαγειρεύει κάποιος ακόμα και στην πιο μικρή κουζίνα για τις αθλητικές βραδιές του μέχρι ένα μεγάλο γεύμα για πολλούς και καλούς φίλους. 

Όλα τα κομμάτια της καθημερινότητάς μας συνδέονται στους χώρους που εμείς επιλέγουμε, γι’ αυτό αξίζει να τους δημιουργούμε με αφοσίωση και αγάπη. Με αυτόν τον τρόπο,  όλες οι ξεχωριστές εμπειρίες που ενσωματώνονται στον σχεδιασμό και την κατασκευή είναι εκείνες που κάνουν την κάθε κουζίνα που φτιάχνουμε μοναδική. 

Στόχος μας είναι να αποκτήσεις την κουζίνα που θα ανταποκρίνεται στις δικές σου μοναδικές ανάγκες με τον λιγότερο δικό σου κόπο· μια κουζίνα που θα ταιριάζει στη δική σου αισθητική και όχι στα trends της εποχής. Θέλουμε το αποτέλεσμα να αντιπροσωπεύει εσένα. Πρακτικά:

Γλιτώνεις χρόνο από την αναζήτηση και τη δεδαλώδη σκέψη

Ορίζεις το budget που θέλεις και μπορείς για την κατασκευή της κουζίνας σου

Παίρνοντας μαζί τις σημαντικές αποφάσεις, είσαι βέβαιος πως η τελική επιλογή θα είναι η καλύτερη

Διαδικασία

1. ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ

Κάνουμε ένα πρώτο ραντεβού μαζί σου προκειμένου να μας δείξεις τον χώρο και να συζητήσουμε για τις ανάγκες και τις σκέψεις σου. Έτσι, θα έχουμε κι εμείς την κατάλληλη εικόνα ώστε να βγει μια οικονομική προσφορά. (Από εσένα χρειαζόμαστε φωτογραφίες του χώρου, μια κάτοψη, ή -ακόμη καλύτερα- κι ένα βίντεο)

2. ΣΥΖΗΤAΜΕ & ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ

Στη συνέχεια, και εφόσων μας έχεις στείλει όλες αυτές τις super εικόνες από κουζίνες που έχεις αποθηκεύσεις από το instagram και το pinterest, (ξέρουμε ότι έχεις πολλές), συζητάμε αναλυτικά όλα αυτά που έχεις σκεφτεί για την κουζίνα σου και κάνουμε μια οργάνωση των αναγκών σου (μέσα από ένα ερωτηματολόγιο) αλλά και του επιθυμητού budget.

3. ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ

Έφτασε το σημείο όπου όλες οι συζητήσεις μας και όλες οι αποφάσεις μας, θα έχουν πια μεταφερθεί σε ένα τρισδιάστατο φωτορεαλιστικό σχέδιο και θα βλέπουμε πια την κουζίνα σου τόσο πραγματική σαν να την έχουμε εκεί στο χώρο μας!

4. ΚΟΣΤΟΛΟΓΟΎΜΕ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΆΖΟΥΜΕ

Εφόσων έχουμε ολοκληρώσει τη σχεδιαστική διαδικασία, μπορούμε να αναλάβουμε την κοστολόγηση αλλά και την κατασκευή της κουζίνας σου έτσι ώστε να μπορούμε να πετύχουμε το βέλτιστο οπτικό αποτέλεσμα, όπως ακριβώς το σχεδιάσαμε μαζί με τις υψηλότερες προδιαγραφές υλικών. Η υπηρεσία αυτή προσφέρεται σε συγκεκριμένους νομούς προς το παρόν - ρωτήστε μας τι ισχύει για την περιοχή σας.

5. ΒΓΑΖΟΥΜΕ SELFIE (την κουζίνα όχι εμας)

Το τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό βήμα είναι να φωτογραφίσουμε το τελικό αποτέλεσμα της κουζίνας και να σε αφήσουμε να διασκεδάσεις με τους μαγειρικούς σου πειραματισμούς.

We help you design the kitchen you want.

Μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα που θα έχουμε στο σχεδιασμό της κουζίνας σου να είναι ρεαλιστικό και να μπορεί να πετύχει. Γι’ αυτό σχεδιάζουμε έχοντας ως γνώμονα την Ελληνική αγορά και τις δυνατότητες που παρέχει. Τα περισσότερα από τα χρώματα, τα υλικά και οι υφές που θα έχει το σχέδιο της κουζίνας σου θα είναι από εταιρείες που μπορείς να βρεις και εσύ στην πόλη σου.

Επιπρόσθετα, τα έπιπλα κουζίνας και ντουλάπας που επιλέγουμε κατασκευάζονται στα καλύτερα εργοστάσια της Ευρώπης, με τις υψηλότερες προδιαγραφές, εξασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη ποιότητα τελικού προϊόντος και μηχανισμών. Προσφέροντας έτσι μια ολιστική προσέγγιση για την κουζίνα σου.

Ας ξεκινήσουμε κάτι δημιουργικό μαζί